Driftsleder til Den Selvejende Institution Hareskovbo - genopslag

Hareskovbo søger en driftsleder til drift af bygningerne og ledelse af medarbejdere på den selvejende institution.

Hareskovbo er beliggende i Bagsværd og ejendommen består af 2 beboelsesejendomme og 3 ejendomme med plejehjem med blandt andet administration, restaurant, køkken og vaskeri. Hertil er der et større grønt areal.

Kort om stillingen
Driftslederen er den daglige leder af et team bestående af rengøringspersonale og ejendomsassistenter. Du og det øvrige personale på Hareskovbo har sammen den daglige kontakt til Hareskovbos beboere og du skal derfor trives med at begå dig i dette miljø. Den daglige ledelse af plejedelen varetages af stedets forstander.

Som driftsleder har du det daglige ansvar for drift og vedligeholdelse af Hareskovbo. Det indebærer blandt andet ind- og udflytning, rekvirering og tilsyn med håndværkere, samt sikre et flot og renholdt plejecenter både hvad angår den indvendige del, samt de grønne arealer.

Derudover skal du udarbejde planer for både renholdelse og pasning af de grønne områder samt vedligeholdelse og pasning af tekniske anlæg. Afdelingen har relativt store grønne arealer og en stor maskinpark. Dette gøres i samarbejde med den tilknyttede kundekonsulent fra KAB.

Det forventes, at du kan deltage i afdelingsbestyrelsesmøder og bistår bestyrelsen, samt at du udviser god service og samarbejdslyst overfor beboere, pårørende og andre medarbejdere og kollegaer.

Den nuværende varmemester der bestrider stillingen er på vej på pension, men der vil sikres en løbende overgang, med henblik på at overdrage viden og sikre at den nuværende høje kvalitet opretholdes.

Dine kvalifikationer

Kendskab til branchen er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder

Tiltrædelse
Hurtigst muligt.

Interesseret?
Søg stillingen via nedenstående link 'Send ansøgning'. Ansøgningsfristen er den 23. marts 2018. Vi afholder samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kundekonsulent Jan Obel på telefon 30 43 29 67 eller chefkonsulent Mikkel Kjøgx på telefon 33 63 12 95.