Servicemedarbejder til Samvirkende Boligselskaber

Til driftsfællesskabet for afdelingerne Livornoparken, Flexibo samt Kastrupvejens Ungdomsboliger søges en servicemedarbejder på fuld tid.

Ejendomskontoret for afdelingerne, med i alt 158 lejemål, er beliggende i Livornoparken.

Stillingen
Som servicemedarbejder bliver du involveret i den daglige drift af afdelingerne i tæt samarbejde med driftslederassistenten og driftslederen.

De daglige praktiske opgaver omfatter bl.a. vedligeholdelse af inden- og udendørs arealer, håndtering af affald, glatførebekæmpelse og ikke mindst en høj grad af beboerservice.

Dit arbejdsområde spænder således vidt, og du skal derfor være villig til at tilegne dig ny viden samt kunne arbejde selvstændigt.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du

Vi tilbyder
Du vil blive tilbudt løn i henhold til Overenskomst for ejendomsservice og lokalaftale. Tillige får du en god pensionsordning, muligheder for personlig og faglig udvikling og en hverdag i et uformelt arbejdsmiljø med en dynamisk og åbensindet kollegagruppe i et større serviceorienteret boligselskab.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du har dokumenteret erhvervserfaring samt kørekort, og at vi kan indhente en børneattest uden anmærkninger.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat 1. juni 2018 eller snarest derefter.

Interesseret?
Søg stillingen online via nedenstående link. Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er den 30. april 2018, og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 18.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef Bo Dalgaard på tlf. 33 63 11 94.