Ejendomsserviceteknikerelev til Frederiksberg Forenede B/S

Driftsteam Søndermarken søger en ejendomsserviceteknikerelev.

Ejendomsserviceteknikeren er fremtidens professionelle multihåndværker. Det er en håndværkeruddannelse, der tager ca. 2,9 år og som veksler mellem praktik i boligafdelingen og undervisning på teknisk skole.

Du får en grundlæggende uddannelse inden for ejendomsservicefaget, som i dag omfatter opgaver inden for fagene snedker, tømrer, murer, blikkenslager, elektriker og maler. Du lærer at planlægge, styre og udføre daglig drift af ejendomme. Herudover lærer du blandt andet it, ejendomsøkonomi, kommunikation og service.

Vi forventer, at du

Vi tilbyder
Et nyetableret driftsteam med en ejendomsmester og otte servicemedarbejdere, som tager udgangspunkt i et nyt servicecenter på Betty Nansens Allé 57. Driftsteamet betjener i alt seks almene boligafdelinger, hvoraf der primært vil være opgaver i den nye afdeling Betty Nansens Allé 57-61, Søndermarken, Tartuhus og Skolevænget.

Gode muligheder for at få berøring med alle slags opgaver inden for branchen samt elevløn under hele uddannelsesperioden. 

Tiltrædelse
Efter nærmere aftale

Ansøgning
Søg stillingen online via nedenstående link, eksamenspapirer skal vedhæftes. Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. 

Ansøgningsfrist er den 6. maj 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 22. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejendomsmester Andreas Røpke på tlf. 51 62 37 60.

Du kan søge mere information om uddannelsen på Next Uddannelse Københavns hjemmeside nextkbh.dk