Serviceleder med stærkt ledergen til Farum Midtpunkt

Furesø Boligselskab søger en serviceleder med stærke kompetencer indenfor ledelse, planlægning, økonomistyring, drift og beboerservice.

Furesø Boligselskab har sat effektiv drift og systematisk beboerservice på dagsordenen. Du skal som serviceleder sikre at denne målsætning nås. I samarbejde med driftschefen/afdelingslederen har du endvidere ansvaret for drift og vedligeholdelse af afdelingernes bygninger og anlæg.

Farum Midtpunkt består af 1581 boliger, et plejecenter, erhvervslejemål samt børneinstitutioner m.m. Derudover serviceres et plejecenter i Allerød.

I Farum Midtpunkt er ansat ca. 32 medarbejder og en central opgave for servicelederen bliver at sikre, at den daglige service og vedligeholdelse af bygningerne samt ledelse af 15-18 medarbejderne i to teams bliver udført i henhold til de indgåede aftaler.

Kort om stillingen

Da stillingen er under udvikling, vil der være stor mulighed for personlig indflydelse og nytænkning indenfor området.

Din nærmeste leder vil være driftschefen.

Aftenmøder må påregnes. Stillingen kræver kørekort.

Vi forventer, at du

Vi tilbyder

Stillingen er normeret til 37 timer uden højeste arbejdstid.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat snarest.

Det er en forudsætning for ansættelse, at der kan indhentes en børneattest uden anmærkninger, og du skal være indstillet på, der anvendes adfærdsprofil under ansættelsesforløbet.

Ansøgning

Søg stillingen online via nedenstående link. Vi skal have din ansøgning senest den 30. november 2018. Der indkaldes løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Palle Rye på tlf. 44 34 09 10 eller driftschef Bettina Jarl Darlslund på tlf. 33 63 12 86.