Servicemedarbejder med håndværksmæssig snilde søges til Farum Midtpunkt

Servicemedarbejder med håndværksmæssig snilde søges til Farum Midtpunkt

Farum Midtpunkt består af 1581 boliger, et plejecenter, erhvervslejemål samt børneinstitutioner m.m. Derudover serviceres et plejecenter i Allerød. Vi søger en ny kollega til vores medarbejderteam, som er ansvarlig for at yde service til beboerne i vores boligafdelinger samt vedligeholdelse af bygninger og arealer.

Jobbet byder på en bred vifte af service-, vedligeholdelses- og fornyelses opgaver. Du bliver en del af medarbejderstaben i Farum Midtpunkt, som består af ca. 30 kollegaer, hvor du vil skulle udføre eftersyn, reparation og mindre vedligeholdelsesarbejder på almindelige tekniske installationer, samt inventar i bygningerne under hensyntagen til gældende lovgivning. Derudover vil de daglige praktiske opgaver omfatte pleje af grønne områder, affaldshåndtering, renholdelse samt kontakt til håndværkere.

Du skal være indstillet på at udføre glatførebekæmpelse.

Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer, men tilbyder samtidig en spændende og afvekslende hverdag i en dynamisk organisation i udvikling og vækst. Du vil få gode muligheder for efteruddannelse. Løn og pension i henhold til gældende overenskomst samt lokalaftale.

Vi forventer, at du

Vi tilbyder

Stillingen kræver kørekort/traktorkort samt børneattest

Arbejdstid
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Den daglige arbejdstid fastlægges lokalt.

Ansøgning og tiltrædelse
Søg stillingen online via nedenstående link. Vi skal have din ansøgning senest den 30. november 2018. Vi afholder løbende samtaler.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Palle Rye på 4434 0910.

Tiltrædelse snarest.