Studentermedhjælpere til Økonomi i KAB

Er du økonomi-/regnskabsstuderende og har brug for et studiejob, så har du nu mulighed for at blive en del af økonomiteamet hos KAB.

KAB tilbyder to afvekslende studiejobs i Økonomi, hvor service, ansvar, digitalisering og dermed forandring er i højsæde. Du kommer til at arbejde i et miljø kendetegnet af administrative opgaver med en selvstændig arbejds­tilrettelæggelse, god faglig sparring og dygtige og ansvarsbevidste kolleger. For at få succes i stillingen skal du udvise engagement og tage ansvar for opgaverne.  

Du vil primært komme til at arbejde med almindelige forekomne opgaver inden for en professionel økonomiafdeling. Du vil være i tæt dialog med kolleger på tværs af organisationen.

Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer om ugen med gensidig fleksibilitet. Lønsatsen er i henhold til overenskomst mellem BL- Danmarks Almene Boliger og Djøf m.fl.

Vi forventer, at du

Om Økonomi
I staben Økonomi er vi 25 medarbejdere opdelt i forskellige team, som servicerer KAB’s samlede organisation på ca. 1.100 personer.

Vi lægger vægt på at levere en enkel økonomistyring, som giver et godt overblik for vores partnere, ligesom vi møder dem med hjælpsomhed, høj ansvarlighed og en tilsvarende stærk faglighed.

Tiltrædelse
Stillingerne er med tiltrædelse hurtigst muligt, og ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Vil du søge stillingen?
Søg stillingen online via nedenstående link "Send ansøgning". Der er ansøgningsfrist den 25. november 2018.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Hadi Mehdi på tlf. 33 63 13 35 eller Mathias Løfgren på tlf. 33 63 11 58.