Servicemedarbejder til Boligselskabet AKB, København

Kan du lide at tale med mange forskellige mennesker? Skal vedligeholdelse af boliger og udendørsarealer være en del af din hverdag? Så er jobbet som servicemedarbejder i Boligselskabet AKB lige noget for dig!

Hvad bliver du en del af?
Du bliver en del af boligafdelingen Frederiksholms Karré 8, hvor vi mangler en god kollega til løsning af praktiske opgaver.

Afdelingen er opført i 1926, består af 230 boliger og ligger i centrum af Sydhavnen, med Mozarts plads som nabo. Hele området er et traditionelt arbejderkvarter i en rivende udvikling, hvor der blandt andet er fokus på et spirende erhvervsliv og en metrostation under opførsel.

Den daglige drift varetages fra det lokale ejendomskontor, som er beliggende på Borgbjergsvej 47. På ejendomskontoret er der i alt 3 ansatte inklusiv en driftsleder, som er den daglige leder.

Stillingen er på 37 timer pr. uge, og den daglige arbejdstid fastlægges lokalt.

Hvad skal du lave?
I fællesskab med dine kollegaer skal du vedligeholde boligerne samt udendørsarealerne, så det er vigtigt, at du er hjælpsom og samarbejdsvillig. Derudover består din hverdag af beboerservice, pasning og pleje af grønne områder og affaldshåndtering. Du vil også deltage og indgå i vagtordning og snerydning i vinterhalvåret.

Da dit arbejdsområde spænder vidt, skal du have lyst til at tilegne dig ny viden og være forberedt på, at du ikke altid ved hvad dagen bringer.

For at blive en succes i stillingen kræver det, at du:

Det er en klar fordel, hvis du har håndværks- og byggeteknisk baggrund eller er uddannet ejendomsservicetekniker. Det er også en fordel, hvis du har erfaring inden for det almene boligområde.

Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer, men tilbyder samtidig et spændende og afvekslende arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer. Du får muligheder for efteruddannelse, og vi tilbyder løn, pension og øvrige vilkår efter gældende overenskomst.

Ønsker du at høre mere? Så kontakt driftsleder Jacques Marding på tlf. 28 37 57 24.

Stillingen ønskes besat snarest muligt eller efter aftale. Vi ser derfor gerne, at du sender din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende. Ved ansættelse skal ren børneattest fremvises.

Søg stillingen via nedenstående link 'send ansøgning'.