Servicemedarbejder med VVS/håndværksmæssig snilde til Servicecenter Farum Midtpunkt

Kan du lide at tale med mange forskellige mennesker? Skal service og vedligeholdelse af boliger og udendørsarealer være en del af din hverdag? Så er jobbet som servicemedarbejder lige noget for dig!

Vi søger en ny kollega til vores medarbejderteam, som er ansvarlig for at yde service til beboerne i vores boligafdelinger og for vedligeholdelse af bygninger og arealer.

Hvad bliver du en del af?
Farum Midtpunkt består af 1581 boliger, et plejecenter, erhvervslejemål samt børneinstitutioner m.m. Derudover serviceres et plejecenter i Allerød. Du bliver en del af medarbejderstaben i Farum Midtpunkt, som består af ca. 30 kollegaer med et uformelt arbejdsmiljø.

Hvad skal du lave?
Jobbet byder på en bred vifte af service-, vedligeholdelses- og fornyelses opgaver, hvor du vil skulle udføre eftersyn, reparation og mindre vedligeholdelsesarbejde på almindelige tekniske installationer, samt inventar i bygningerne under hensyntagen til gældende lovgivning. Derudover vil de daglige praktiske opgaver omfatte pleje af grønne områder, affaldshåndtering, renholdelse og kontakt til håndværkere. Du skal være indstillet på at udføre glatførebekæmpelse.

Du er den rette kandidat til jobbet, hvis du

 

Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer,
men tilbyder samtidig en spændende og afvekslende hverdag i en dynamisk organisation i udvikling og vækst. Du vil få gode muligheder for efteruddannelse. Løn, ansættelsesvilkår og pension i henhold til overenskomst og suppleres med en god personalepolitik samt pensionsordning.

Vi gør opmærksom på, at i forbindelse med din ansættelse indhenter vi børneattest.

Arbejdstid
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Den daglige arbejdstid fastlægges lokalt.

Ansøgning og tiltrædelse
Søg stillingen online via nedenstående link "Send ansøgning". Vi skal have din ansøgning senest den 31. marts 2019. Samtaler afholdes løbende.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Palle Rye på tlf. 44 34 09 10 eller Frank Nielsen på tlf. 44 34 09 19.

Tiltrædelse snarest muligt.