Medarbejdere til Udlejningen i KAB

Tre medarbejdere til Udlejningen i KAB

KAB søger 3 medarbejdere til en fast stilling og to vikariater. De to vikariater er på 1 år. Alle 3 skal være en del af vores stærke udlejningsteam, der arbejder med både sagsbehandling og kundeservice.

Vi er 22 medarbejdere i udlejningsteamet, hvor vi på tværs af teamet hvert år udlejer omkring 7.000 gode og billige boliger og bi-lejemål i hele hovedstadsområdet. Teamet ledes af to teamchefer.

Dine kvalifikationer

Jobbet omfatter den sagsbehandling og kundeservice, der er forbundet med at udleje boliger. Det forudsætter kendskab til en række forskellige udlejningsregler, lokale aftaler og administrativ praksis. Jobbet omfatter også kundekontakt på telefon, mail og ved personlig ekspedition. Desuden har du løbende kontakt til ejendomskontorer og andre afdelinger i huset.

For at du kan trives i jobbet og lykkes med dine opgaver, skal du:

-      kunne give noget til fællesskabet, og motiveres af det gode samarbejde på tværs i teamet og til andre afdelinger,

-      have stærke administrative kvalifikationer og gerne erfaring med regelbaseret administration og administrationssystemer generelt,

-      bevare overblikket, have sans for detaljer og kunne prioritere mellem kerneopgaver, ekspertopgaver, samarbejde på tværs og kundeservice,

-      trives med at have travlt og blive motiveret af, at du får noget fra hånden,

-      bruge dit store servicegen, så hver enkelt kunde oplever at få en god og professionel service,

-      have gode kommunikative evner, både skriftligt og mundtligt.

Du skal kunne skrive og tale flydende dansk og servicere kunderne på engelsk i skrift og tale.

Vi har ingen krav om særlig uddannelsesmæssig baggrund, men vi lægger vægt på, at du har et godt humør og er en udpræget teamplayer, der får energi af, at vi løfter i flok.

Vi tilbyder
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem BL og HK. Startlønnen er 28.353,95 kr. Hertil kommer 13% i pension og 3% i ferietillæg.

Arbejdstiden er 37 timer inkl. frokost. Vi har fleksordning.

Arbejdsstedet er Vester Voldgade 17, 1552 København V. I 2021 flytter vi til vores nye domicil på Enghavevej, Vesterbro, som er under opførelse.

Tiltrædelse snarest muligt.

Flere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte enten teamchef Helle Christensen på hch@kab-bolig.dk eller teamchef Yvette M. Guerra Bustamente på yvmgb@kab-bolig.dk.

Ansøgning
Søg stillingen via nedenstående link "Send ansøgning" snarest og senest den 29. marts 2019. Vi læser ansøgninger løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning.

Du skal være indstillet på, at der benyttes adfærdsprofil i forbindelse med rekrutteringen. Ved ansættelse tager vi to referencer.

KAB-fællesskabet
KAB administrerer omkring 69.000 lejemål i Storkøbenhavn, heraf 64.000 boliger. Det gør vi på vegne af 34 boligselskaber og en række specialkunder. Vi er omkring 430 ansatte i den centrale administration i Vester Voldgade og Havneholmen og yderligere 1100 ansatte, der varetager driften i 400 boligafdelinger i hovedstadsområdet.

Vi er en non-profit og beboerejet organisation. Vores formål er at sikre gode og billige boliger til mennesker fra alle samfundslag. Vi er Danmarks største boligadministration, og i samarbejde med de boligselskaber vi administrerer, arbejder vi med stort engagement for en blandet by med plads til alle.