Serviceminded kontorassistent (barselsvikariat) til Boligselskabet AKB, København

Vi søger en barselsvikar til ejendomskontoret i Lundtoftegade. Vores barselsvikar skal løse både praktiske og administrative opgaver og skal have fokus på at yde god service til vores beboere.

På ejendomskontoret har vi ansvaret for drift af 3 boligafdelinger, Lundtoftegade med 699 lejemål, Nørrebro Vænge med 350 lejemål og Aftensol plejeboliger med 43 lejemål. Vi er i alt 22 medarbejdere, som varetager driften og det boligsociale arbejde for de 3 afdelinger.

Dine arbejdsopgaver.
Stillingen som barselsvikar er en udadvendt stilling med stor kontakt til beboere, kollegaer, håndværkere og leverandører. Du vil komme til at løse opgaver, der strækker sig fra beboerekspeditioner – både personlige og telefoniske – til styring af arbejdsopgaver for servicemedarbejderne på baggrund af beboer henvendelser. Der vil være tæt kontakt til håndværkere og leverandører i forbindelse med udførelsen af forskellige arbejder. Du medvirker også til styring og udlejning af beboerlokaler, gæstebolig samt uddeling af informationer til beboerne, klagesager og andet.

Vi forventer, at du

Vi tilbyder

Stillingen er tidbegrænset til 1 år.  Arbejdstiden er 30 timer om ugen, der fastlægges lokalt. 

Der vil forekomme aftenmøder i mindre omfang.

Tiltrædelse
Snarest muligt.

Ansøgningsfrist
Mandag den 29. april 2019. Vi forventer at holde samtaler løbende.

Søg stillingen via nedenstående link "send ansøgning".

Yderligere oplysninger om stillingen, kan fås ved henvendelse til ejendomsleder Kenneth Fuglsang Telefon: 35 81 81 73 eller på mail: ksf@kab-bolig.dk.