Servicemedarbejder til Boligselskabet AKB, København

AKB´s afdeling driftsfællesskabet Øbrohus, Kirsteinsgade, Thomas Laubs Gade og Kennedygården søger en servicemedarbejder til løsning af praktiske opgaver.

Hvad skal du lave?
I det daglige vil du komme til at arbejde med renholdelse af områderne, beboerservice, affaldshåndtering, pasning og pleje af de grønne områder samt deltage og indgå i vagtordning og snerydning i vinterhalvåret.

Dit arbejdsområde spænder vidt, og du skal derfor være omstillingsparat, samarbejdsorienteret initiativrig, have lyst til at tilegne dig ny viden og være indstillet på at udvise stor fleksibilitet.

Hvad bliver du en del af?

Du kommer til at indgå i et team på i alt 8 medarbejdere. Du vil i hverdagen indgå i et uformelt arbejdsmiljø med dynamiske og åbensindede kollegaer. Afdelingen består af 320 boliger, et bosted og en børneinstitution, og ligger på fire forskellige adresser på Østerbro i København. Den daglige drift varetages fra det lokale ejendomskontor, som er beliggende på Jagtvej 219 K.

Vi forventer, at du

Vi lægger vægt på, at du som minimum har håndværksmæssigt flair. Har du en håndværks- eller byggeteknisk baggrund, eller en uddannelse som ejendomsservicetekniker, vil det være en fordel.

Da vi i dagligdagen benytter iOpgave, iSyn, UNIK Bolig 4 samt Officepakken skal du også have flair for it og digitale hjælpemidler samt kunne læse, skrive og tale dansk.  

Vi tilbyder
Løn og pension i henhold til gældende overenskomst mellem BL og ESL samt gældende lokalaftale. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du har relevant erhvervserfaring og at der kan indhentes anmærkningsfri børneattest.

Arbejdstid
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Arbejdstiden er fra kl 6:45 til kl. 14:45 mandag til torsdag. Fredag fra kl. 6:45 til kl. 14:15.

I forbindelse med glatførebekæmpelse og snerydning, i perioden fra 15. november til 1. april, skal du indgå i en vagtordning, hvor arbejde på lørdage, søndage samt helligdage kan forekomme.

Ansøgning og tiltrædelse
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejendomsmester Leif Holm Pedersen på telefon hverdage mellem kl. 10.00 – 12.00 på telefon 25 13 04 41.

Vi skal have din ansøgning senest den 22. november. Ansættelsessamtaler holdes løbende, så søg gerne stillingen allerede nu.

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.