Engageret og ansvarsbevidst serviceleder søges til Tårnby Kastrup Boligselskab

I Tårnby Kastrup Boligselskab er ejendomsservice en holdsport, og vi søger nu en serviceleder, der kan kommunikere med mange forskellige typer af mennesker og har en struktureret og serviceminded tilgang til opgaverne.


Tårnby Kastrup Boligselskab
TKB består af 3 boligafdelinger, Allégården, Thyges Gård og Kastrupvænge. Tilsammen er der i afdelingerne 1269 almene boliger samt 41 erhvervslejemål. Til lejemålene hører der store grønne friarealer, sportsbaner, P-pladser og veje. Vi er 10 ejendomsfunktionærer, 1 driftslederassistent, 3 kontorassistenter, 1 driftschef og 1 serviceleder, som alle er meget ambitiøse mht. optimering og effektivisering af driften i afdelingerne. TKB er en del KAB-fællesskabet, som administrerer ca. 62.000 almene boliger i hovedstadsområdet.

Hvad bliver du en del af?
Du bliver en del af et stærkt hold, som servicerer beboerne i vores boligafdelinger og sørger for drift og vedligeholdelse af bygninger og grønne udearealer. I det daglige spiller du en stor rolle i at støtte op om driftschefen, og du vil prioritere dine opgaver i tæt dialog med denne.

Dit daglige udgangspunkt vil være på TKB Kundecenter, Tårnbyvej 51, 2770 Kastrup, hvor du bliver en del af et team bestående af 16 medarbejdere, som dagligt sætter en ære i at yde deres bedste.  

Stillingen
Som TKB´s nye serviceleder skal du lede og tilrettelægge arbejdsdagen for 10 ejendomsfunktionærer samt en driftslederassistent. I samarbejde med dine kollegaer udarbejder du vedligeholdelsesplaner, driftsbudgetter og deltager i møder med afdelingsbestyrelserne. Du får desuden ansvar for opfølgning og kontrol af håndværkere og leverandører samt kontrol af fakturaer fra disse.

For at blive en succes i stillingen kræver det, at du

Praktisk erfaring med syn af boliger samt IT-platformen Unik Bolig 4, vil det være en fordel.

Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer, men tilbyder samtidig spændende og afvekslende udfordringer i en organisation i udvikling og vækst. Du får gode muligheder for efteruddannelse, og vi tilbyder løn, pension og øvrige vilkår efter gældende overenskomst – suppleret med en god personalepolitik. Aftenmøder vil forekomme.

Ønsker du at høre mere?
Er du velkommen til at kontakte driftschef Sune Rasmussen på telefon 30 58 91 43 eller på e-mail: sura@kab-bolig.dk

Ansøgningsfristen er den 25. november 2019.

Samtaler er planlagt til uge 49 og 50.

Tiltrædelse 1. februar 2020 eller snarest muligt.