Servicemedarbejder til Boligselskabet AKB, København

En af vores medarbejder har fået sit ønske job som Bådbygger og derfor mangler vi en servicemedarbejder. Kan du tale med mange forskellige menneske og kan du lide at vedligeholde boliger og udendørsarealer? Så er jobbet som servicemedarbejder i Boligselskabet AKB lige noget for dig!

Hvad bliver du en del af?
Hos Boligselskabet AKB er ejendomsservice en holdsport, og vi søger nu en engageret og stærk medspillere. Stillingen er på 37 timer pr. uge, og som servicemedarbejder bliver du involveret i den daglige drift af afdelingerne i tæt samarbejde med de øvrige servicemedarbejdere.

Afdelingen er placeret på Lokalkontor Ørestad.

Lokalkontor Ørestad betjener almene boliger, plejeboliger, bosteder for multihandikappede og psykisk syge med tilhørende serviceområder. Lokalkontor Ørestad servicerer ca. 540 lejemål og har 5 ansatte. Disse boliger er placeret på Amager.

Hvad skal du lave?
I fællesskab med dine kollegaer vedligeholdes boliger og udendørsarealer, så det er vigtigt, at du er hjælpsom og samarbejdsvillig. Derudover består din hverdag af affaldshåndtering, diverse serviceopgaver og lettere administrative funktioner. Med dit positive sind og din servicemindede tilgang er du hver dag til stor gavn for beboerne.

For at blive en succes i stillingen kræver det, at du:

Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer, men tilbyder samtidig et spændende og afvekslende arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer. Du får muligheder for efteruddannelse, og vi tilbyder løn, pension og øvrige vilkår efter gældende overenskomst.

Ønsker du at høre mere?
Så kontakt serviceleder Nicolaj Molbæk på mail nmo@kab-bolig.dk  eller på mobil 51 41 69 55.

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi ser derfor gerne at du sender din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Ved ansættelse skal ren børneattest fremvises. Der kan eventuelt benyttes personlighedsprofil i forbindelse med rekrutteringen.