Driftsleder med udviklingspotentiale til Høje-Taastrup Boligselskab

I Høje-Taastrup Boligselskab har vi fokus på effektiv drift og tidssvarende beboerservice. Vores boligafdelinger er i udvikling, og vi står overfor at skulle sammenlægge tre mindre ejendomskontorer til ét større driftskontor.

Vi søger derfor en driftsleder, som skal stå i spidsen for det nye driftskontor, bygge en ny organisation op og tage ejerskab i tæt samarbejde med medarbejdere, beboerdemokratiet og KAB-administrationen. 

Høje-Taastrup Boligselskabs fem boligafdelinger er beliggende i henholdsvis Taastrup, Fløng og Hedehusene og består af i alt 250 boliger. Til afdelingerne hører desuden grønne områder, fælleshus og parkeringspladser.  

På det nye driftskontor vil der udover driftslederen være en driftslederassistent, to servicemedarbejdere og en kontorassistent.

Vi søger en driftsleder, som kan coache sine medarbejdere, kan arbejde og igangsætte arbejde på tværs af adresser, kan samarbejde med bestyrelser og holde huslejen i ro samt medvirke til god ro og orden i afdelingerne og blandt beboerne.

Stillingen som driftsleder

Som driftsleder har du det daglige ledelsesansvar for fire medarbejdere tilknyttet driftskontoret. Herudover har du også det daglige ansvar for drift og vedligeholdelse af afdelingerne, beboerservice, administrative opgaver i forbindelse med ind- og udflytning, rekvirering af og tilsyn med håndværkere samt budget- og regnskabskontrol. Herudover vil du stå for at udarbejde planer for vedligeholdelse, renholdelse samt pasning af grønne områder og tekniske anlæg i alle fem boligafdelinger.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du:

Herudover vil det være en fordel, hvis du har ledererfaring, arbejdserfaring fra en politisk ledet organisation samt kendskab til driftsfællesskaber og effektiv drift.

Vi tilbyder

Aftenmøder må påregnes.

Stillingen kræver kørekort og bil.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgning

Søg stillingen via nedenstående link inden ansøgningsfristen den 27. januar 2020. Vi afholder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Driftschef Sussi Cohn på e-mail sco@kab-bolig.dk telefon 33 63 13 25.