Initiativrig driftssekretær til Boligforeningen 3B, Amager

Initiativrig driftssekretær med stærke driftsgener søges til 3 måneders vikariat i Boligforeningen 3B på Amager

Boligforeningen 3B søger en ambitiøs og handlekraftig driftssekretær til Hørgården 1 & 2, til tiltrædelse 1. marts 2020. Stillingen er et vikariat på 3 måneder.

Som driftssekretær i Hørgården 1 & 2
vil du blive involveret i både de administrative processer og den daglige drift af afdelingerne. Det vil ske i tæt samarbejde med servicelederen og de øvrige medarbejdere, hvor din evne til at organisere og prioritere opgaver vil komme til udtryk.

Afdelingerne har i alt 751 lejemål beliggende på Amager. Ejendomskontoret ligger på Brydes Allé 38 og har åbent dagligt for henvendelser fra beboerne. Afdelingerne beskæftiger dagligt 11 medarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

I stillingen vil du få en bred kontakt til beboere, kolleger, håndværkere og leverandører og du vil fungere som bindeleddet mellem beboerne og ejendomskontoret. Som ejendomskontorets administrative omdrejningspunkt skal du trives med at yde høj service overfor beboerne og håndværkerne. Du medvirker derfor til, at alle beboere og samarbejdspartnere får den bedste service.

For at blive en succes i stillingen kræver det, at du

Stillingen kræver en vedholdende person med gennemslagskraft, der vil prioritere samarbejdet højt, er i stand til at sætte den faglige dagsorden, og gennemføre den i samarbejde med servicelederen. Dit arbejdsområde spænder således vidt, og du skal derfor være villig til at tilegne dig ny viden samt kunne arbejde selvstændigt.

Kendskab til at arbejde på et boligkontor samt Unik Bolig 4 er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder
Løn i henhold til Overenskomsten mellem BL og HK. Tillige får du pensionsordning, muligheder for personlig og faglig udvikling samt en hverdag i et uformelt arbejdsmiljø med en dynamisk og åbensindet kollegagruppe.

Stillingen er et vikariat på 3 måneder, herunder en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Vi møder tidligt, så det er en fordel at du er et A-menneske.

Ønsker du at høre mere?
Så er du velkommen til at kontakte serviceleder Carsten Jørgensen på telefon 2478 5576 eller driftschef Thomas N. Høgh på telefon 3259 5900.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at vi kan indhente en børneattest uden anmærkninger.

Interesseret?
Søg stillingen online på nedenstående link. Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er den 24. januar 2020 og vi ønsker tiltrædelse 1. marts 2020.