Arbejdsmiljøkonsulent med administrativt flair

Er du en passioneret arbejdsmiljø-ildsjæl, der kan understøtte det gode arbejdsliv? Kender du til at vejlede arbejdsmiljøorganisationen og har du arbejdet med arbejdsmiljø, ergonomi og APV? Og kan du samtidig styre det administrative? Så kan du blive vores nye arbejdsmiljøkonsulent!

Din opgave bliver sammen med din kollega arbejdsmiljølederen at understøtte det gode arbejdsmiljø i hele organisationen.

Arbejdsmiljøsteamet arbejder med både fysisk og psykisk arbejdsmiljø, især med opfølgning på ulykker/hændelser, analyse og rapportering, vejledning af arbejdsmiljøorganisation samt løsning af arbejdsmiljøopgaver omkring f.eks. indeklima, ergonomi mm. Hertil kommer udarbejdelse af kampagner for et bedre arbejdsmiljø, udvikling af værktøjer samt andre indsatser der igangsættes løbende.

Dine opgaver vil således være

Afhængig af dine faglige kompetencer vil stillingen også indebære konkret rådgivning omkring arbejdsmiljøproblemer, f.eks. ergonomi og du vil skulle medvirke til, at udarbejde forslag til forebyggende tiltag og assistere med implementeringen af dem.

Vi forventer, at du for at få succes i stillingen har:

Endelig er det vigtigt, at du er god til at opbygge og skabe samarbejdsrelationer og kan formidle din viden på tværs af faggrænser.

Som vores nye kollega
bliver du en del af en større HR-funktionen med engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer effektivt og professionelt. Udover HR-chefen består afdelingen af en nyansat sundhedskonsulent og en Arbejdsmiljøleder, som du vil få et tæt samarbejde med. Dertil kommer fem HR-partnere, tre HR-koordinatorer, to udviklingskonsulenter og én studentermedhjælper. Vi er desuden i team med Lønfunktionen med seks medarbejdere.

Vi lægger vægt på faglig sparring og vidensdeling i hverdagen og på ugentlige afdelingsmøder. Vi har en uformel og positiv omgangstone, og vi sætter stor pris på et godt grin i en travl hverdag.

Hvad tilbyder vi?
Et afvekslende og udfordrende job i en nytænkende og moderne erhvervsorganisation, hvis mission er at skabe rammer for et godt liv for beboerne i vores almene boligselskaber.

Løn, pension og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Du har gode mulighed for efteruddannelse og vi sætter en ære i løbende udvikling af vores medarbejdere.

Vi tilbyder høj selvstændighed i opgavevaretagelsen i en dynamisk afdeling med gode kolleger, rig mulighed for sparring og højt til loftet.

Dit arbejdssted vil indtil april næste år være i hjertet af København, nemlig på Vester Voldgade 17, 1552 København V. Vi flytter til et nyopført KAB-hus på Enghavevej i maj 2021. Til tider vil der være møder i boligafdelingerne, som er placeret rundt omkring i hovedstadsområdet.

Hvem er vi?
KAB har tradition for at gå forrest i udviklingen på by- og boligområdet, og vi sætter en stor ære i at levere administrationsydelser på højt niveau til de boligorganisationer, som vi administrerer. KAB administrerer mere end 60.000 almene boliger, primært i hovedstadsområdet. Vi er en virksomhed i vækst, der arbejder for at skabe bedre boliger for alle. Vi gør det med engagement og med baggrund i et aktivt beboerdemokrati. Der er ca. 400 medarbejdere i KAB og 1.600 medarbejdere i hele KAB-fællesskabet.

Tiltrædelse
Tiltrædelse hurtigst muligt og gerne allerede den 1. december 2020.

Den ugentlige arbejdstid er som udgangspunkt 37 timer.

Lyder ovenstående interessant?
Så søg stillingen på nedenstående link inden ansøgningsfristen udløber den 30. oktober 2020.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Claus Hovej på telefon 24 79 44 10 eller Arbejdsmiljøleder Søren Silving på telefon 33 63 13 74.