Vil du være del af holdet, der skal skabe fremtidens Taastrupgaard?

Har du en særlig evne til at engagere og motivere unge? Og har du samtidig erfaring med kreative håndværksmæssige projekter?  Så er du måske vores nye boligsociale projektmedarbejder.

Boligområdet Taastrupgaard står over for en radikal fysisk omdannelse de næste 10 år, hvor nedrivning af boliger, nye facadeudtryk og fællesarealer skal bidrage til udviklingen af et nyt bykvarter. 188 boliger er allerede revet ned for at give plads til et kommunalt Børne- og kulturhus, der skal rumme en moderne folkeskole og samle kommunens kultur- og fritidstilbud. Kunst og kultur bliver i det hele taget central for udviklingen af kvarteret, der i fremtiden skal være ”Kulturkvartér”.

For at planerne kan lykkes, er der behov for at de sociale indsatser følger med. I den kommende boligsociale helhedsplan er målet derfor at skabe sammenhæng mellem de sociale indsatser og den fysiske omdannelse, og at bruge omdannelsen som unik mulighed for at løfte beboerne i Taastrupgaard økonomisk og socialt. I de næste fire år skal vi blandt andet arbejde med læringsprojekter i det fysiske miljø, med kulturprojekter, socialøkonomiske tiltag og generelt med mobilisering af beboernes egne ressourcer.

Om jobbet
Du bliver del af et dynamisk team på 4-5 medarbejdere, der arbejder på tværs af indsatser og projekter. Desuden vil du også skulle arbejde på tværs af boligområder i Høje-Taastrup Kommune, da en del af indsatserne skal foldes ud i tre boligkvarterer. Du vil således få mange forskellige samarbejdspartnere og indgå i forskellige teamroller. Konkret skal du arbejde med følgende projekter:

Projekterne er beskrevet i helhedsplanen, men der er masser af muligheder for at påvirke projektforløbenes indhold i overensstemmelse med dine kompetencer og erfaringer.

Om dig
Vi søger en profil, der har erfaring med at arbejde med unge, har hænderne godt skruet på og har en praktisk og kreativ tilgang til sit arbejde. Dine erfaringer kan komme fra en håndværkerbaggrund, fra ansættelse på en produktionsskole, fra kulturprojekter eller fra noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du drives af at give din viden og glæde ved at skabe videre til andre, og at du er god til at involvere både unge og samarbejdspartnere i processen. Endelig lægger vi vægt på, at du kan bevare overblikket og også varetage koordinerende og administrative funktioner.

Da du vil komme til at arbejde med udsatte unge i boligområdet, forventer vi, at du:

Vi lægger endvidere vægt på at du:

Vi tilbyder
Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer, men tilbyder samtidig spændende udfordringer på en arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for at få indflydelse på udviklingen af Taastrupgaard .

Vi tilbyder løn, ansættelsesvilkår og pension i henhold til gældende overenskomst og supplerer med en god personalepolitik.  Vi er en familievenlig arbejdsplads med gode muligheder for fleksibel arbejdstilrettelæggelse, men der vil være arbejdsopgaver, der ligger udenfor almindelig arbejdstid.

Stillingen er bevilliget i en tidsbegrænset periode på 4 år med forbehold for at bevilling endelig godkendes af Landsbyggefonden i oktober.  Der er som udgangspunkt tale om fuldtidsansættelse.

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte boligsocial leder i Taastrupgaard, Katrine Winther på katwi@kab-bolig.dk eller på tlf. 40 49 11 46.

Stillingerne forventes besat ansættelse fra 1.12. 2020. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler og forbeholder os ret til at nedtage stillingsopslaget så snart den rigtige kandidat er fundet.