Kontorassistent til Gentofte Kommunes private boligejendomme

Kontorassistent med branchekendskab og stærke driftsgener søges til Gentofte Kommunes private boligejendomme.

Har du branchekendskab og et udpræget servicegen? Kan du lide at organisere administrative opgaver, at løse uventede og forskelligartede opgaver, at være med i et tillidsfuldt og omsorgsfuldt kollegaskab, og samtidig tale med mange forskellige mennesker. Så er du vores nye kontorassistent.

Hvad bliver du en del af?

Du bliver en del af medarbejderstaben for Gentofte Kommunes private boligejendomme, og du vil få 13 kollegaer, fordelt på 11 ejendomsassistenter, én ejendomsmester og én ledende ejendomsmester.

Om Gentofte Kommunes private boligejendomme

Gentofte Kommune har 905 beboelseslejemål der administreres efter reglerne i lejeloven. Boligerne er fordelt på 37 boligejendomme/afdelinger, spredt i Gentofte Kommune. Boligerne anvendes primært til ungdomsboliger, ældreboliger, og til at understøtte kommunens boligbehov via en kommunal anvisning.

Derudover administreres Gentofte Kommunes ca. 90 erhvervslejemål fra det nye ejendomskontor, herunder butiks- og restaurationslejemål m.m.

Stillingen

Kontorassistentstillingen er nyoprettet og en del af en omstrukturering af arbejdspladsen, hvor tre nuværende ejendomskontorer bliver sammenlagt til et kontor. Det nye kontor forventes at blive etableret i forlængelse af et af de nuværende kontorer på adressen Stolpegårdsvej 25. 2820 Gentofte.

I stillingen som kontorassistent vil du få en bred kontakt til beboerne, kolleger, håndværkere og leverandører.

Du vil blive involveret i de administrative processer og den daglige drift af afdelingerne. Du vil fungere som bindeleddet mellem beboerne, KAB, Gentofte Kommunes private boligejendomme og ejendomskontoret. Du vil blive ejendomskontorets administrative omdrejningspunkt, der, i tæt samarbejde med de to ejendomsmestre, sætter rammerne for den administrative drift og for en solid og troværdig kontakt til beboerne.

Stillingen kræver en vedholdende person med gennemslagskraft, der prioriterer samarbejde højt. Du skal være i stand til at understøtte og gennemføre den faglige dagsorden i samarbejde med de to ejendomsmestre.

Da stillingen er nyoprettet, skal du have mod på at etablere og dokumentere de administrative processer på ejendomskontoret.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Dit arbejdsområde vil spænde vidt og du vil i høj grad være med til at forme og tilrettelægge din dagligdag og jobbet som helhed.

Du skal være nysgerrig, omstillingsparat og finde energi i selvstændigt at tilegne dig ny viden.

Vi forventer, at du:

Det er en fordel, hvis du har branchekendskab og har arbejdet med Unik.

Vi kan tilbyde
Løn og pension i henhold til Overenskomst mellem BL og HK, samt et uformelt og kollegialt arbejdsmiljø.

Arbejdstid
37 timer pr. uge inkl. frokost. Den daglige arbejdstid fastlægges lokalt.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgning
Skriftlig ansøgning bedes du sende via nedenstående link. Ansøgningsfristen er den 1. november 2020.

Vi holder 1. runde samtaler den 4. og 5. november 2020 og 2. runde samtaler den 9. november 2020.   

Yderligere oplysninger 

Kontakt kundekonsulent Rasmus Overgaard på tlf. 3363 1067 eller 2325 5165.

Vi gør opmærksom på, at vi indhenter børneattest i forbindelse med din ansættelse.