Udbuds- og indkøbskonsulent

Vi søger en udbuds- og indkøbskonsulent til KAB - Danmarks største administrator af almene boliger

I KAB har vi tradition for at gå forrest i udviklingen på by- og boligområdet, og vi sætter en stor ære i at levere administrations- og driftsydelser på højt niveau til de boligorganisationer, som vi administrerer.

Det vil vi gerne fortsat sikre, og vi søger derfor en udbuds- og indkøbskonsulent, der skal være med til at understøtte og udvikle driften i KAB-fællesskabet. Både i form af support i forhold til indkøb, og i forhold til at varetage udbudsopgaver for boligafdelingerne i KAB-fællesskabet.

Hvad forventer vi af dig?
Vi har en forventning om, at du har erfaring med at arbejde med indkøbsplatforme, fordi du, som en del af Center for Drift, Demokrati og Boligsocial Support, herunder Drift, der supporterer ejendomskontorene med deres daglige driftsopgaver, drifts- og projektledelsesopgaver, vil stå for udbud af driftsopgaver som blandt andet udbud af flyttelejligheder, af vaskerier, af rengøring m.v.

Vi ønsker en kollega, der kan svare ja til følgende:

Det er vigtigt for os, er at du har relevant erfaring i forhold til opgaverne, at du har en god portion procesforståelse samt godt kendskab til udbudsopgaver og indgåelse af rammeaftaler.

Hvilke opgaver skal du løse?
Du skal primært løse opgaver for boligafdelinger i forhold til udbud af opgaver, samt støtte op omkring indkøbsprocessen og dermed sikre gode aftaler, der kan understøtte en effektiv drift, hvor vi passer på huslejen.

Herudover kan der forekomme ad hoc opgaver inden for området.

Support af ejendomskontorer

Du vil som en del af Driftsenheden også blive en del af den daglige support til ejendomskontorerne i KAB-fællesskabet.

Vi tilbyder:

Du skal regne med et mindre antal aftenmøder. Der er ingen personaleledelse i stillingen.

Sådan søger du
Søg stillingen via nedenstående link. Der er ansøgningsfrist den 15. november 2020. Du skal være indstillet på, at der benyttes adfærdsprofil i forbindelse med rekrutteringen.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Lone Skriver på los@kab-bolig.dk eller telefon 5120 0136.