Servicemedarbejder til Boligselskabet Friheden

Har du skruet hænderne godt på? Og mod på at gøre service og vedligeholdelse af boliger og udendørsarealer til en del af din hverdag? Så er jobbet som servicemedarbejder lige noget for dig!

Vi søger en erfaren servicemedarbejder til Boligselskabet Friheden til vores medarbejderteam, som er ansvarlig for vedligeholdelse af bygninger og udearealer.

Hvad bliver du en del af?
Boligselskabet Friheden består af 3 boligafdelinger med i alt 1.314 lejemål erhvervslejemål samt børneinstitution m.m. Du bliver en del af medarbejderstaben i Boligselskabet Friheden, som består af ca. 16 kollegaer med et uformelt arbejdsmiljø. Vi er delt op i to teams, hvor det ene team primært udfører opgaver i det grønne anlæg samt et team, der primært udfører vedligeholdelsesopgaver i lejemålene.

Stillingen
Som servicemedarbejder bliver du involveret i den daglige drift af afdelingerne i tæt samarbejde med de øvrige ansatte og servicelederen.

Jobbet byder på en bred vifte af service- og vedligeholdelses opgaver, hvor du vil skulle udføre reparation og mindre vedligeholdelsesarbejde på almindelige tekniske installationer fx ventilationsinstallationer samt mindre vvs-opgaver. Indflytninger af nye beboere og lagerstyring. 

Derudover vil det i perioder omfatte opgaver som pleje af grønne områder, affaldshåndtering og renholdelse.

Du skal være indstillet på at udføre glatførebekæmpelse og at der vil også kunne forekomme udvendigt arbejde med lift.

Afdelingerne synes efter A-ordning og vi bruger systemet I-syn Unik.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du har kørekort, og at vi må indhente en børneattest, der skal være uden anmærkninger.

Vi tilbyder
Stillingen er en Løn og pension i henhold til Overenskomst for ejendomsservice og lokalaftale. Derudover får du mulighed for personlig og faglig udvikling, et job med en hverdag i et uformelt arbejdsmiljø i et større serviceorienteret boligselskab.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat den 1. december 2020 eller snarest muligt.

Interesseret?
Søg stillingen online via KAB´s hjemmeside. Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er søndag den 01. november 2020, og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 46 og 47.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte serviceleder Lars Holm på tlf. 51 62 79 90.