KAB søger kundeservicemedarbejder med sans for service og smil i stemmen

Får du energi af at give kunderne en udsøgt og professionel service? Og bliver du motiveret af en hverdag, hvor du har travlt, og hvor du løfter i flok med dine kolleger i teamet? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en ny medarbejder til vores kontaktcenter, hvor vi besvarer kundehenvendelser på telefon, personlig betjening og til besvarelse af mails. Kontaktteamet består af 12 medarbejdere og en teamchef og er en del af Center for kundeservice og kommunikation.

Jobbet
KAB administrerer omkring 50.000 lejemål i Storkøbenhavn, og vi har hver dag mange henvendelser fra især beboere og boligsøgende. Det er vigtigt for os, at de får en god betjening, hvad enten de henvender sig på telefon, møder personligt op eller skriver til os.

I Kontaktteamet tager vi fælles ansvar for at løse alle typer opgaver. Ca. 80% af opgaverne er besvarelse af telefoniske henvendelser. Du skal derfor kunne lide at tale i telefon. Vi er et alsidigt team med mange forskellige baggrunde og indgangsvinkler til jobbet – og alderen spænder fra starten af 20´erne til 50+. Vi vægter derfor respekt for forskellighed meget højt ligesom en konstruktiv indstilling og positivt mindset vægtes højt.

Du vil få et rigtig godt indblik i den almene boligadministration, og vi lægger vægt på, at du har lyst til løbende at lære nyt og være en del af vores team i mange år fremover.

Dine personlige kvalifikationer
For at du kan trives i jobbet og lykkes med dine opgaver, skal du have et udpræget servicegen. Du skal have lysten til, at give hver enkelt kunde en oplevelse af god og professionel service. Stor tålmodighed og en pædagogisk tilgang er også vigtige kvalifikationer. Du har en stærk ansvarsfølelse overfor dine kolleger, og du føler en udpræget tilfredshed ved at være en del af et team, hvor man løfter i flok. Du trives med at have travlt, og du bliver motiveret af at levere gode resultater.

Dine faglige kvalifikationer
Det er afgørende, at du har erfaring med personlig kommunikation og betjening i en forretningsmæssig sammenhæng. Vi vægter erfaring fra callcenter højt. Men det kan også være erfaring fra butik eller anden servicevirksomhed, hvor telefonbetjening har været en stor del af jobbet.

Du taler flydende dansk og skriver dansk på højt niveau. Da vi også har mange engelsksprogede kunder, er det nødvendigt, at du kan servicere kunderne på engelsk. Vi besvarer også mails på engelsk, og her skal du med udgangspunkt i standardtekster kunne formulere dig på engelsk.

Erfaring med boligadministration er en fordel og herunder erfaring med administrationssystemet Unik Bolig. Du skal evne på kort tid at sætte dig ind i en række fagområder, og du skal have lysten til løbende at lære nyt.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en stor virksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem BL og HK, svarende til 25.000 kr./md. + pension og ferietillæg.

Arbejdsstedet er Vester Voldgade 17, 1552 København V, og arbejdstiden er 37 timer inklusiv frokost og med fleksordning.

Tiltrædelse 15. november 2020 eller snarest muligt herefter.

Flere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte teamchef Annette Oxfeldt Jensen på telefon 33 63 13 02

Ansøgning
Søg stillingen via nedenstående link "Send ansøgning" snarest og senest den 23. oktober 2020

Du skal være indstillet på, at der benyttes personlighedstest i forbindelse med rekrutteringen.