Konsulenter til genhusningsteam

KAB søger 2 konsulenter til genhusningsteam i Center for Byggeri og Byomdannelse


Vil du gerne have en hverdag, hvor du bidrager med at genhuse beboere i forbindelse med helhedsplaner i KAB? Så skal du være genhusningskonsulent i genhusningsteamet i KAB.
KAB administrerer en række boligafdelinger, som renoveres og hvor det ikke er muligt for beboerne at bo i deres boliger under renoveringen. Vi søger to engagerede kolleger, der har lyst til at arbejde med at sikre et trygt genhusningsforløb for vores beboere i KAB-fællesskabet.

Hvem er vi?

KAB har tradition for at gå forrest i udviklingen på by- og boligområdet, og vi sætter en stor ære i at levere administrationsydelser på højt niveau til de boligorganisationer, som vi administrerer. KAB administrerer mere end 60.000 almene boliger, primært i hovedstadsområdet. Vi er en virksomhed i vækst, der arbejder for at skabe bedre boliger for alle. Vi gør det med engagement og med baggrund i et aktivt beboer-demokrati. Der er ca. 400 medarbejdere i KAB og 1.600 medarbejdere i hele KAB-fællesskabet.

Som vores nye kollega
bliver du en del af Center for Byggeri og Byomdannelse. Center for Byggeri og Byomdannelse beskæftiger ca. 60 medarbejdere i alt, som på forskellig vis arbejder med byggeri. Centret omsætter for ca. 2 mia. kr. om året på sager, som spænder fra enkeltstående renoveringssager i vore afdelinger, henover arbejde med helhedsorienteret renovering af store boligområder samt udvikling og gennemførelse af nybyggerier.

Hvad skal du lave?

Som konsulent i genhusningsteamet kommer du til at have ansvaret for at sikre, at beboerne, som skal genhuses, får et trygt og overskueligt forløb. Det er en stor udfordring for beboerne at skulle genhuses, og derfor er det en central opgave at kommunikere med beboerne, så deres usikkerhed minimeres.
Du vil være i tæt dialog med kolleger i genhusningsteamet og i BYG, heriblandt projektlederen, som står for den overordnede planlægning og styring af byggesager indenfor nybyggeri og renovering. Du vil indgå i et fagligt og udviklingsorienteret miljø med dygtige kollegaer og gode muligheder for faglig sparring.

Det forventer vi af dig

Vi ønsker en kollega, der kan svare ja til følgende:

• God til at skabe tryghed overfor beboere, som oplever genhusning som en stor udfordring i deres hverdag.
• God til at arbejde selvstændigt og have overblik over dine arbejdsopgaver.
• Kan lide at være i et arbejdsmiljø med højt arbejdstempo, hvor der ofte er korte deadlines, der skal overholdes.
• Kan kommunikere klart og tydeligt, både mundtlig og skriftligt.
• Erfaring med at holde oplæg for beboere og afdelingsbestyrelse.
• Trives godt i en koordinerende rolle.
• Har en god portion procesforståelse.

Som person er du positiv, proces- og løsningsorienteret, har en kreativ tilgang til opgaverne, og du har et stort ønske om personlig udvikling gennem teamwork og videndeling.

Derudover forestiller vi os, at du har en relevant akademisk uddannelse (f.eks. cand.scient.soc) og gerne erfaring fra den almene sektor.

Hvad tilbyder vi?

Du får din egen portefølje af genhusningsprojekter samt
• tæt og daglig sparring med dine kolleger i genhusningsteamet.
• et udfordrende og udadvendt job med engagerede kollegaer.
• fleksible rammer i hverdagen.
• sundhedsforsikring, kantine- og massageordning samt en række andre personalegoder.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Dansk Erhverv og DJØF m.fl. samt lokalaftale.

Interesseret?

Der er ansøgningsfrist 4. november 2020. Der afholdes ansættelsessamtaler den 11. og 12. november 2020 med henblik på ansættelse snarest muligt derefter. Vi anvender test i forbindelse med samtaler og giver en testtilbagemelding på disse.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, inden du søger, er du velkommen til at kontakte teamchef Louise Østvand på tlf. 3058 8411 eller lou@kab-bolig.dk.

Søg stillingen online via nedenstående link.